Клоуни та невдахи: Трамп знову різко розкритикував керівництво ФБР
Категорія
Політика
Дата публікації

Клоуни та невдахи: Трамп знову різко розкритикував керівництво ФБР

Клоуни та невдахи: Трамп знову різко розкритикував керівництво ФБР
Джерело:  online.ua

Колишнє керівництво ФБР завдало непоправної шкоди репутації відомства, яку буде складно відновити. Американський лідер вважає, що раніше бюро розслідуваннь очолювали клоуни і невдахи.

Про це Трамп написав на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

"Чи зможе ФБР відновити свою колись зоряну репутацію, так зіпсовану Джеймсом Комі, Ендрю Маккейбом, Пітером Стржоком і його коханкою, прекрасною Лізою Пейдж і іншими високопоставленими топ-чиновниками, які вже звільнені? Багато відмінних співробітників і співробітниць ФБР постраждали через цих клоунів і невдах!",- написав Трамп.

Таким чином Трамп в черговий раз поставив під сумнів правдивість розслідування ФБР щодо російського втручання в президентські вибори 2016 року і зв'язків його штабу з Москвою. Раніше президент США вже звинувачував колишнього главу ФБР Джеймса Комі, якого звільнив у 2017 році, в тому, що саме він винен у витоку в ЗМІ секретних документів ФБР.

Після звільнення Комі заявляв, що вважає Трампа "морально непридатним для посади президента США", а той в свою чергу назвав колишнього главу ФБР "відомим брехуном і людиною, що зливає важливу інформацію".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Трамп погодився на допит ФБР у справі про втручання РФ у вибори в США, але на своїх умовах, зажадавши, щоб був змінений формат допиту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?