КНДР пригрозила ядерним ударом Австралії
Категорія
Світ
Дата публікації

КНДР пригрозила ядерним ударом Австралії

КНДР пригрозила ядерним ударом Австралії
Джерело:  The Guardian

У Північній Кореї пригрозила Австралії ядерним ударом, у разі, якщо ця держава підтримуватиме позицію США в конфлікті з КНДР.

Про це пише британське видання Guardian з посиланням на заяву Центрального телеграфного агентства Північної Кореї, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: У КНДР показали "ракетний удар" по США: опубліковано відео

"Якщо Австралія і далі буде підтримувати США в спробах ізолювати і пригнічувати КНДР.. це буде для неї самовбивчим кроком у зону поразки ядерним ударом стратегічних сил КНДР", - заявив представник північнокорейського Міноборони.
Так у Пхеньяні прокоментували нещодавнє виступу глави МЗС Австралії Джулі Бішоп, яка назвала ядерні амбіції Пхеньяну серйозною загрозою для всього світу і не виключила введення нових санкцій проти нього.

"Міністру закордонних справ Австралії варто двічі подумати про наслідки, до яких приведуть її безрозсудні закиди, перш ніж лестити США", - додав представник МЗС КНДР.

Нагадаємо, 20 квітня ЗМІ КНДР пригрозили США "надпотужним превентивним ударом".

При цьому Голова Пентагону Джеймс Меттіс назвав погрози КНДР завдати по США надпотужний удар і перетворити країну на попіл провокацією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?