КНДР відновила підготовку до ядерних випробувань: з'явилися супутникові знімки
Категорія
Світ
Дата публікації

КНДР відновила підготовку до ядерних випробувань: з'явилися супутникові знімки

КНДР відновила підготовку до ядерних випробувань: з'явилися супутникові знімки
Джерело:  38north

З'явилися супутникові знімки полігону Пункхері, які свідчать, що Північна Корея відновила підготовку до ядерних випробувань.

Про це повідомляє ONLINE.UA зз посиланням на дані моніторингової групи 38north.

На знімках з супутника зафіксовані причепи, які ведуть до місця збору відходів, але ніяких скидів поки не спостерігалося. Помічені навіс і водний насос зовні тунелю, які підтримують оптимальний стан навколишнього середовища для апаратури. Активність помічена тільки в північній частині полігону.

Читайте також: Кисельовщина в КНДР: Північна Корея погрожує "перетворити США на попіл"

Зазначається, що невідомо, чи свідчить така активність про тактичну паузу перед майбутнім ядерним випробуванням, чи про продовження на більш тривалий період позиції відмови від випробувань або це звичайні роботи.

При цьому супутникові зображення підтверджують, що на полігоні готові провести шосте ядерне випробування в будь-який час, коли надійде вказівка Пхеньяна.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше голова Пентагону Джеймс Меттіс прокоментував погрози КНДР завдати по США надпотужний удар і перетворити країну на попіл.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?