Кобзон образив українців і здивував словами про Януковича: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Кобзон образив українців і здивував словами про Януковича: опубліковано відео

Кобзон образив українців і здивував словами про Януковича: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Російський співак  Йосип Кобзон  виступив в Республіці Білорусь із заявою про те, що українці звихнулися, а збіглий президент Віктор Янукович допоміг у цьому.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео-канал "Беларуская Свабода".


Йосип Кобзон розповів, що з Республікою Білорусь не може статися те ж, що сталося між Росією і Україною, оскільки: "білоруси не дозволять ненавидіти своїх братів. Ніколи! Це просто звихнулися українці. Янукович допоміг їм звихнутися на Майдані, а американці скористалися цим і налаштували".


Також Кобзон заявив, що Республіка Білорусь є його рідною землею.


"У мене моя земля, - Донбас, де я народився, де мій пупок заритий. А Білорусія або Білорусь, - це просто рідна земля. Це земля, яка прийняла на себе перший бій в Світовій війні, це земля, яка прийняла також трагедію Чорнобиля", - пояснив співак.


Крім іншого, Йосип Кобзон розповів про те, за які заслуги він отримав "почесне" звання героя так званої ДНР, і як він пишається ним.


"Я герой Донецької народної республіки за те, що я приїжджав до них вже шість разів на Донбас і за те, що це моя земля, я народився там. І вони просто відзначили мою самовіддану роботу на моїй батьківщині. За те, що мене зненавидів маріонетковий уряд Києва. І Європа внесла мене в санкції, - заявив він. - Ось за все це разом вирішили відзначити, і я пишаюся тим, що я герой ДНР."



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Йосип Кобзон назвав президента України Петра Порошенка "Потрошенком" і розповів багато нового про заборони в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?