Кобзон в Донецьку обіймався з ватажком ДНР: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Кобзон в Донецьку обіймався з ватажком ДНР: з'явилося відео

Кобзон в Донецьку обіймався з ватажком ДНР: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Російський співак Йосип Кобзон  обіймався з ватажком та званої ДНР Олександром Захарченко в ході свого візиту до окупованого Донецьку.


Це сталося в рамках півторагодинного виступу Кобзона на закритті фестивалю "Зірки світового балету" 15 жовтня, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковані на сепаратистських YouTube-каналах.


Відзначимо, що на відео виступу російського співака видно, як, вітаючи Кобзона, Захарченко обіймає його прямо на сцені перед жителями Донецька:



Також в рамках візиту в захоплений бойовиками ДНР Донецьк Йосип Кобзон відвідав відновлений дитячий сад Київського району, де заспівав дітям і вручив їм "подарунки". На відео видно, як одна з дівчаток виймає з отриманого пакетика набір кольорових олівців:



Як повідомляв ONLINE.UA,  в окупованому Донецьку Йосип Кобзон розповів дітям про допомогу, яку надає Донбасу президент РФ Володимир Путін.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?