Кого першочергово мобілізовуватимуть влітку 2023 року — пояснення ТЦК
Категорія
Україна
Дата публікації

Кого першочергово мобілізовуватимуть влітку 2023 року — пояснення ТЦК

Кого першочергово мобілізовуватимуть влітку 2023 року — пояснення ТЦК
Джерело:  online.ua

Очільник Харківського обласного ТЦК полковник Володимир Арап звертає увагу на те, що в Україні триває мобілізація, призвати до лав ЗСУ можуть громадян призивного віку, без права на відстрочку. Однак, на сьогодні у Міноборони сформувався конкретний запит. 

Джерело: "24 Канал"

Кого насамперед призиватимуть влітку 2023 року — відповідь ТЦК

За словами Володимира Арапа, для того, щоб швидко та якісно опанувати різні види озброєння, які наша армія отримує від міжнародних партнерів, чимало наших бійців проходять навчання в інших країнах чи займаються з іноземними інструкторами на території України.

Враховуючи цей фактор, для співпраці із закордонними інструкторами, які допомагають нашим військовослужбовцям опановувати новітні види озброєння потрібні українські воїни, які на високому рівні розмовляють іноземними мовами.

Що важливо розуміти, саме на призовників, які володіють англійською, німецькою, французькою мовами, є великий запит в територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки.

Що важливо знати про процес мобілізації в Україні

Як уже згадувалося раніше, під час мобілізації військовозобов'язаних направляють до визначених військових навчальних центрів та закладів.

На місцях розпочинається процес вивчення морально-ділових якості призовників з метою визначення їх подальшої профільної підготовки та розподілу за військово-обліковими спеціальностями.

Що важливо розуміти та пам'ятати, жоден військовозобов'язаний не може бути призваний до військової частини в зоні бойових дій без попередньо пройденої спеціальної підготовки.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?