Кого та як будуть пускати в столичний транспорт - пояснення КМДА
Категорія
Україна
Дата публікації

Кого та як будуть пускати в столичний транспорт - пояснення КМДА

Кого та як будуть пускати в столичний транспорт - пояснення КМДА
Джерело:  online.ua

Перший заступник голови КМДА Микола Поворозник звернувся до усіх киян та гостей столиці. Він попросив усіх запам'ятати, що з 18 березня у наземний транспорт столиці пускатимуть лише людей у масках і не більше як 10 осіб одночасно. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційне повідомленням адміністрації.

"Нагадую також, що прийнято рішення про перевезення не більше 10 осіб у міському електричному та автомобільному транспорті. Контролювати це буде санітарна служба та Національна поліція. З завтрашнього дня допуск до пасажирського транспорту буде виключно у масках. Пасажир, який не має маски, не буде допускатися до перевезення", - заявив Микола Поворозник.

Окрім того, він наголосив, що КП "Київпастранс" та приватні перевізники будуть працювати у штатному режимі, збільшувати кількість автобусів чи тролейбусів не будуть. Український чиновник каже, що на час карантину заборонять роботу продуктових ярмарків та ринків у столиці.

Варто нагадати, що з 12 березня й до 3 квітня у Києві оголосили карантин, щоб зупинити поширення коронавірусної інфекції. Уже 16 березня місцева влада України почала запроваджувати жорсткий карантин у містах та містечках, щоб уникнути поширення коронавірусної інфекції. Закривають усі заклади, крім продуктових магазинів, аптек та заправок.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, Віктор Ляшко заявив,  що рішення щодо можливого продовження карантину прийматиметься в залежності від епідемічної ситуації в країнах Євросоюзу та на території України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?