Кохана Ілона Маска шокувала несподіваною звісткою
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Кохана Ілона Маска шокувала несподіваною звісткою

Кохана Ілона Маска шокувала несподіваною звісткою
Джерело:  online.ua

Кохана дівчина 48-річного мільярдера, засновника компаній Tesla і SpaceX, винахідника Ілона Маска шокувала фанатів чарівною світлиною. 31-річна співачка Клер Буше (Grimes) оприлюднила в своєму Instagram цікаве фото, яке демонструє, що красуня чекає на народження первістка, передає ONLINE.UA.

Кохана американського генія позує на знімку топплес, її довге руде волосся заплетене в тонкі коси... Увагу одразу ж кидається на кругленький животик виконавиці, який "проекцією" прикрашає зображення дитини. Буше поскаржилася, що адміністрація соцмережі заблокувала її перший пост через політику цензури. Тоді на фото було видно повністю оголені груди. На новому знімку Граймс не була настільки "радикальна". У перший раз Grimes залишила загадковий коментар на тему вагітності. Мовляв, це "дуже дикий і войовничий стан буття".

Фанати красуні активно коментували її нове фото і привітали майбутню маму з вагітністю, а також масово стали цікавитися статтю майбутньої дитини.

Варто зазначити, якщо інформація підтвердиться, то для Клер Буші це буде первісток. А от для її коханого Ілона Маска це буде вже шоста дитина! Перша дружина, Жюстін Вілсон, вчилася з ним в одному університеті в Канаді. Вони одружилися в 2000 році, і у них народилося п'ятеро дітей.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Ілон Маск підкорив мережу своїми запальними танцями  з нагоди відкриття першого заводу Tesla за межами США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?