Кохання не ув'язнити: полонений український моряк одружиться у московському СІЗО
Категорія
Україна
Дата публікації

Кохання не ув'язнити: полонений український моряк одружиться у московському СІЗО

Кохання не ув'язнити: полонений український моряк одружиться у московському СІЗО
Джерело:  24 канал

Полонений український моряк Віктор Беспальченко та його наречена Тетяна Шевченко ще до російського полону планували у квітні 2019 року відгуляти весілля. Незважаючи на ув'язнення чоловіка у Росії, закохані вирішили одружитися у московському СІЗО, передає ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

Як відомо, українець потрапив у полон ще в листопаді 2018 року. Тоді російські прикордонники незаконно захопили його та ще 23 українських моряків у Керченській протоці. Згодом військових перевезли у Москву, помістили в СІЗО та почали судилище над ними. Раніше їхню справу зняли з розгляду, бо рішення суду першої інстанції було неякісно перекладено українською мовою.

Згідно з рішенням суду країни-агресора, Безпальченко має перебувати за ґратами як мінімум до кінця квітня. Саме на квітень, за словами його нареченої Тетяни Шевченко, було заплановано весілля.

"Ми планували робити весілля у квітні. Ми зараз чекаємо рішення СІЗО. Буде виділено маленьке приміщення для розпису. Буду я, Віктор, можливо, ще хтось буде присутній",– розповіла дівчина.

Як повідомляв ONLINE.UA, адвокат полонених українських моряків Микола Полозов заявив, що російська влада може планувати використати військовополонених українських моряків для втручання у вибори до Верховної Ради. Ці вибори відбудуться через кілька місяців після президентських – 27 жовтня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?