Колега Роналду з Ювентуса вчетверте захворів на коронавірус
Категорія
Спорт
Дата публікації

Колега Роналду з Ювентуса вчетверте захворів на коронавірус

Колега Роналду з Ювентуса вчетверте захворів на коронавірус
Джерело:  online.ua

Форвард італійського футбольного клубу "Ювентус" Пауло Дибала знову захворів на коронавірус COVID-19. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Daily mail.

За даними видання, 26-річний футболіст бореться проти інфекції вже понад місяць. Напередодні він здав четвертий позитивний тест, а з моменту першого аналізу минуло шість тижнів.

Незабаром лікарі планують вивчити показники крові спортсмена, щоб встановити наявність антитіл. У разі дійсного повернення хвороби, йому необхідне інтенсивніша терапія.

Наразі у Дибали проблеми з диханням, однак загальний стан — кращий у порівнянні з попередніми "рецидивами".

Зазначається, що разом з футболістом "Ювентуса" та аргентинської збірної лікується його дівчина Оріана. Водночас серед представників італійської команди COVID-19 підтвердили у захисника Даніеле Лайки та півзахисника Блеза Матюйді. Утім, вони вже вилікувалися.

Вже у травні керівництво "Ювентуса" планувало відновити тренування та готуватися до ймовірного продовження турніру. Італійську Серію А тимчасово зупинили після 26 туру через епідемію коронавірусу. Саме туринський клуб був лідером турнірної таблиці на момент зупинки.

Нагадаємо, в Європі професійні футбольні матчі зупинили в усіх країнах, окрім Білорусі, де взагалі ігнорують небезпеку. Спортсменів експерти віднесли до групи ризику через надмірне фізичне навантаження та слабкий імунітет.

Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні французький уряд затвердив ініціативу про продовження карантину. Обмеження на масові заходи пролонгували до 31 серпня. Федерація з футболу країни на тлі рішення виступила з оголошенням про скасування національної ліги.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?