Колега Вороненкова розповів, з ким російський екс-депутат планував зустріч в день вбивства
Категорія
Події
Дата публікації

Колега Вороненкова розповів, з ким російський екс-депутат планував зустріч в день вбивства

Колега Вороненкова розповів, з ким російський екс-депутат планував зустріч в день вбивства
Джерело:  Нова газета

Вбитий екс-депутат Держдуми РФ Денис Вороненков

у день своєї загибелі скасував розмову з іншим російським політиком, Іллею Пономарьовим, і відправився на зустріч, яка виявилася приманкою.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю Пономарьова "Новій газеті".


"Я знаю точно, на 99%, що у нього була важлива зустріч. Нашу зустріч, хоча вона була для нього важлива, і він сам її запропонував, Денис переніс заради іншого. Більш високий для нього пріоритет міг бути пов'язаний тільки з одним: у людини було мало часу, він приїхав, наприклад, з Москви", - повідомив політик.


При цьому Пономарьов додав, що "та зустріч була приманочною".


Читайте також: Вбивство Вороненкова: у справі з'явилося важливе свідчення


"Людина, який призначив цю зустріч, був, швидше за все, кимось із знайомих Денису силовиків, яким він довіряв. Той усвідомлено, під кілера, призначив зустріч", - заявив екс-депутат.


У той же час, він визнав, що не може стверджувати нічого про людину, з яким збирався зустрічатися убитий, але їм міг бути і представник українських силовиків.


"Я не знаю, але серед місцевих є цілий ряд людей, які навчалися в Росії. Денис мені постійно говорив, що з цим він навчався у військовому училищі, з іншим перетинався на курсах підвищення кваліфікації", - додав Пономарьов.


Також він висловив упевненість в тому, що слідчі вже з'ясували, з ким повинен був зустрічатися Вороненков.


"Денис і Машка (Марії Максаковою, вдові вбитого – Ред.) не сказав, куди він іде. Я Махаю питав, вона вважала, що він зустрічається тільки зі мною. А він пішов на півтори години раніше, ніж було призначено наша зустріч", - резюмував Пономарьов.


Як повідомляв ONLINE.UA раніше

відомий волонтер розповів про те, як у вбивстві Вороненкова проявився "найскладніший ворог" України.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?