Коли Порошенка допитають на поліграфі - названа дата
Категорія
Політика
Дата публікації

Коли Порошенка допитають на поліграфі - названа дата

Коли Порошенка допитають на поліграфі - названа дата
Джерело:  online.ua

Допит експрезидента України Петра Порошенка на поліграфі запланований на 1 жовтня. Відбуватися процедура "психофізіологічного дослідження із застосуванням поліграфа" повинна у Київському науково-дослідному інституті судових експертиз, повідомляє ONLINE.UA.

Варто зазначити, що у НДІ підтвердили, що на 1 жовтня процедура із залученням поліграфа та Порошенка запланована, однак будь-які інші деталі в інституті судових експертиз повідомляти відмовилися – послалися на відсутність дозволу від слідчих. Також наразі немає жодної інформації чи коментарів щодо того, чи планує Петро Порошенко приходити на це дослідження.

Як відомо, 12 серпня Порошенко був на допиті у ДБР як свідок. Після цього директор ДБР Роман Труба припустив, що наступний допит Петра Порошенка проведуть із застосуванням поліграфа. Згодом Державне бюро розслідувань заявило, що Печерський районний суд Києва дозволив допит Петра Порошенка із застосуванням поліграфа – так званого "детектора брехні". Дозвіл дали у провадженні щодо ймовірного ухилення експрезидента від сплати податків під час операцій з телеканалом "Прямий".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Петро Порошенко заявив, що у 2014 році Путін обдурив його під час переговорів щодо обміну режисера Олега Сенцова. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?