Коли Порошенко пред'являть підозру: Рябошапка дав чітку відповідь
Категорія
Україна
Дата публікації

Коли Порошенко пред'являть підозру: Рябошапка дав чітку відповідь

Коли Порошенко пред'являть підозру: Рябошапка дав чітку відповідь
Джерело:  interfax.com.ua

Генпрокуратура пред'явить підозру Петру Порошенко, коли буде зібрано доказову базу, що підтверджує вину колишнього президента України. Коли доказів буде достатньо, то ГПУ направить всі матеріали до Верховної Ради для зняття недоторканності з Порошенка. Про це заявив генпрокурор України Руслан Рябошапка, передає ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс-Україна.

Рябошапка не зміг назвати точні терміни пред'явлення підозри Порошенко. Він уточнив, що на сьогодні доказів провини експрезидента України недостатньо.

"Коли слідчі вирішать, що доказів достатньо, прокурор з ними погодиться, скаже, що підозра обґрунтована - тоді ми побачимо матеріали, які підуть до Верховної Ради, по зняттю недоторканності", - пояснив Рябошапка.

Слід зазначити, що раніше в ДБР повідомили, що поки не готують підозру Порошенко. У той же час в Бюро підтвердили, що п'ятий президент України фігурує в ряді кримінальних справ як свідок. Пізніше з'явилися чутки, що Порошенко готують підозру про зловживання владою в ГПУ.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Зеленський запевнив, що колишній український глава Петро Порошенко відповість за всі свої дії та їх наслідки перед правоохоронними органами. При цьому діючий президент заявив, що не висуватиме особистих звинувачень на адресу свого попередника, підкресливши, що "прийняв Україну з усім тим, що було".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?