Коли відкриють метро на Виноградар - пояснення Кличка
Категорія
Україна
Дата публікації

Коли відкриють метро на Виноградар - пояснення Кличка

Коли відкриють метро на Виноградар - пояснення Кличка
Джерело:  online.ua

Мер Києва Віталій Кличко виступив з гучною заявою. Він підкреслив, що роботи з продовження Сирецько-Печерської гілки метрополітену тривають за графіком, і жодних збоїв у будівництві немає. Про це він повідомив в ході інспекції будівництва 24 січня, передає ONLINE.UA.

"Зараз знаходимось на станції "Мостицька" на глибині 20 метрів. Останнім часом багато спекуляцій у засобах масової інформації, які не відповідають дійсності, що йде зрив роботи, що станції не відкриються в поставлені строки. Із представником "Київметробуду" провели нараду, де він впевнено сказав, що всі зобов'язання, які взяло на себе місто, ми виконуємо, і також контролюємо хід робіт", - наголосив Віталій Кличко.

Окрім того, мер столиці пообіцяв, що наприкінці 2021 року дві станції метро на Виноградар будуть відкриті.

Варто нагадати, що згідно з договором між КП "Київський метрополітен" та ПАТ "Київметробуд", будівництво метро на Виноградар планують завершити до кінця 2021 року. Що важливо розуміти, вартість будівництва становить 5 мільярдів 993 мільйони гривень. У рамках першої черги робіт планують спорудити дві станції: "Мостицьку" та "Проспект Правди" і відгалуження у бік станції "Виноградар" для подальшого продовження лінії.

Як відомо, нещодавно Офіс генерального прокурора України добився арешту коштів на банківському рахунку ПАТ "Київметробуд" і його підрозділів. За офіційними даними, безпосередньо рішення прийняв слідчий суддя Печерського районного суду Києва.

Як повідомляв ONLINE.UA, у середині грудня стало відомо про плани уряду не тільки звести кілька нових станцій підземки до Виноградаря, а й побудувати нову гілку. Окрім того, у плані розвитку Києва є відомості про перспективну п’яту лінії метрополітену.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?