Коли ввімкнуть опалення в Києві - названа дата
Категорія
Україна
Дата публікації

Коли ввімкнуть опалення в Києві - названа дата

Коли ввімкнуть опалення в Києві - названа дата
Джерело:  online.ua

У Києві з 30 вересня розпочнуть підключати до опалення об'єкти соціальної сфери. З даною заявою під час засідання колегії виступив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник, повідомляє ONLINE.UA.

"Сьогодні будуть передані дані Київського міського голови на підпис в частині початку опалювального сезону. Ми готові до теплозабезпечення об'єктів соціальної сфери. Маються на увазі всі ті, хто хоче підключитися до теплоносія. Ми будемо мати можливість це зробити, за відповідними заявками, починаючи з 30 вересня", - повідомив Поворозник.

Варто зазначити, що інший заступник голови КМДА Валентин Мондрієвський розповів про готовність до опалювального сезону навчальних закладів міста.

"Майже всі навчальні заклади нашого міста готові до нового опалювального сезону. 100% актів готовності ми отримали в Голосіївському, Дарницькому, Деснянському, Дніпровському, Оболонському, Печерському, Подільському, Святошинському та Солом'янському районах. З проблемних питань залишилися 3 школи Шевченківського району, а й вони вже найближчим часом будуть готові до підключення", - каже Мондрієвський.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  в Україні планується підвищення ціни на газ з 1 жовтня. Передбачається, що ціни виростуть на показник від 4,9 до 5,6% в порівнянні з вереснем 2019 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?