Коли закінчиться пандемія коронавірусу - Китай шокував прогнозом
Категорія
Світ
Дата публікації

Коли закінчиться пандемія коронавірусу - Китай шокував прогнозом

Коли закінчиться пандемія коронавірусу - Китай шокував прогнозом
Джерело:  online.ua

Наразі майже весь світ намагається знайти спосіб зупинити смертельну пандемію коронавірусу. За словами головного епідеміолога Китаю, якщо країни з важкою ситуацією зможуть вжити усіх необхідних заходів, то пандемія коронавірусу закінчиться в червні. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ЗМІ КНР.

"Якщо країни з важкою ситуацією з коронавирусу приймуть необхідні заходи, то епідемія закінчиться в червні", - кажуть в Китаї.

Варто звернути увагу на те, що 12 березня в Україні почали діяти введені Кабінетом міністрів обмеження через коронавірус. Вони, в першу чергу, передбачають закриття навчальних закладів, заборону масових зібрань більше 200 чоловік, закриття авіасполучення з деякими країнами. Разом з тим, запроваджуються обмежувальні заходи в Києві.

Як відомо, 11 березня глава Всесвітньої організації охорони здоров’я Тедрос Аданом Гебреєсус заявив про пандемію коронавірусу COVID-19 на планеті. За його словами, понад 118 тисяч людей отримали інфекцію. З них померли близько 4,3 тисячі. Гебреєсус наголосив, що на тлі загострення ситуації спеціалісти ВООЗ змушені констатувати пандемію.

"Ми ніколи раніше не бачили пандемії, спровокованої коронавірусом. І ми ніколи раніше не бачили пандемії, яку можна контролювати водночас... Щодня ми закликаємо країни схвалювати невідкладні та агресивні рішення... Ми били тривогу гучно та ясно", — заявив очільник ВООЗ.

Раніше  ONLINE.UA повідомляв, що 12 березня, Україна, найімовірніше, п ерекриє усі контрольно-пропускні пункти на кордоні з державами-сусідами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?