Коли Зеленський зможе зупинити війну на Донбасі - експерт здивував прогнозом
Категорія
Політика
Дата публікації

Коли Зеленський зможе зупинити війну на Донбасі - експерт здивував прогнозом

Коли Зеленський зможе зупинити війну на Донбасі - експерт здивував прогнозом

Тимчасовий повірений у справах США Вільям Тейлор здивував неочікуваним прогнозом щодо майбутнього України та наступних дій українського лідера Володимира Зеленського. За словами американського дипломата, президент України усвідомлює усі ризики щодо РФ у питанні вирішення конфлікту на Донбасі та не піддається на тиск очільника Кремля Володимира Путіна. Він також наголосив, що Зеленському знадобиться 2 роки, щоб зупинити війну на Донбасі та домовитися з Путіним.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Європейську правду".

"Я вважаю, що Зеленський розуміє ризики і готовий ризикувати, щоби досягти того, чого прагнуть українці. Українці хочуть, щоби війна зупинилася, щоби російські солдати припинили стріляти в українських. Але цього не станеться, якщо не робити ризиковані кроки, такі як розведення військ", - сказав американський дипломат.

Вільям Тейлор наголосив, що попри готовність ризикувати Зеленський також розуміє, що є ті ризики, на які не можна йти. Це підтверджує зустріч у "нормандському форматі", на якій, на думку посла, Зеленський витримав тиск Путіна.

"Очевидно, що він бачить червоні лінії та почув численні рекомендації, які звучали перед Парижем... Зеленський, безсумнівно, розуміє факти. Він знає, що це росіяни вторглися в Україну, що це вони вбивають українських солдатів", - додав посол.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Вільям Тейлор дав цінну пораду команді українського лідера Володимира Зеленського.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?