Колишній агент Майкла Джексона розкрила таємницю заповіту співака
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Колишній агент Майкла Джексона розкрила таємницю заповіту співака

Колишній агент Майкла Джексона розкрила таємницю заповіту співака
Джерело:  independent.co.uk

Колишній агент співака Майкла Джексона Реймона Бейн заявила, що її клієнт за кілька років до смерті написав новий заповіт. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Independent.

За словами Бейн, цей документ було складено в 2006 році, і його зміст повністю змінює заповіт, який був написаний Джексоном чотирма роками раніше.

Жінка стверджує, що співак детально описав в заповіті те, як слід розпоряджатись його спадком. Реймона Бейн запевнила, що була присутня при нотаріальному завіренні паперів і бачила зміст документу.

Зараз про місцеперебування цього заповіту нічого не відомо.

Згідно із попереднім заповітом Джексона від 2002 року, який вступив в силу після його смерті, більшість активів Майкла Джексона перейшло у розпорядження сімейного трасту, а законним опікуном трьох дітей стала його мати Кетрін Джексон.

Цікаво, що 10 років тому рідний брат короля поп-музики Ренді Джексон підверг сумніву достовірність заповіту, який було складено 7 липня 2002 року. За його словами, Майкл не міг підписати цей документ, оскільки того дня перебував за межами Лос-Анджелесу.

Майкл Джексон помер у 2009 року у 50-річному віці. Причиною його смерті було передозування ліками. На момент смерті його статки сягали близько 500 млн доларів. Щороку від роялті за використання та продаж пісень спадкоємці Джексона додатково отримують від 40 до 80 млн доларів.

Нагадаємо, що не так давно син співака – Прінс Майкл Джексон Другий вирішив змінити своє ім’я.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?