Колишній бойовик ДНР збирає "Майдан" у Києві: з'явилися цікаві деталі
Категорія
Події
Дата публікації

Колишній бойовик ДНР збирає "Майдан" у Києві: з'явилися цікаві деталі

Колишній бойовик ДНР збирає "Майдан" у Києві: з'явилися цікаві деталі

Колишній бойовик так званої ДНР Сергій Жук збирає людей на акції протесту в Києві, щоб розгойдати ситуацію в столиці України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook волонтера Романа Доніка.
"Все, що потрібно знати про приховані механізми. Якщо хто не в курсі, Жук, це колишній бойовик динири, проколовся на організації заворушень в мережі і зараз живе в РФ", - написав волонтер.
У своїй соцмережі колишній бойовик ДНР закликає людей перерахувати йому гроші нібито на рекламу, яка, за його словами, допоможе "підняти гарантовано весь Київ".
"Якщо кожен зараз допоможе 100-200 рублів, то "хунта" п'ятий кут буде шукати - весь Київ підніму через рекламу агітаційних плакатів", - пише колишній бойовик.




Користувачі соцмережі висміяли заклик колишнього бойовика ДНР.

Олександр Солодянкин: "А по-моєму, він просто грошей хоче влегку зрубати зі своїх хом'ячків".
Petro Lyahovetsky: "Ну норм, чо, думаю на пивасик назбирав собі".
Оксана Левіт: "На похорон хіба збирають заздалегідь?"
Ігор Шанюк: "Грошей немає. Але ви тримайтеся там. Щастя вам, здоров'я!"





Як повідомляв ONLINE.UA,  в мережі обговорюють фото та відео з нових протестів в Києві, які пройшли під будівлею Національного банку України 17 листопада.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?