Колишній директор ЦРУ жорстко присоромив Трампа
Категорія
Світ
Дата публікації

Колишній директор ЦРУ жорстко присоромив Трампа

Колишній директор ЦРУ жорстко присоромив Трампа
Джерело:  online.ua

Екс-директор Центрального розвідувального управління США Джон Бреннан назвав «негідним» виступ президента США  Дональда Трампа  в штаб-квартирі ЦРУ.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Радіо Свобода », яке цитує заяву Бреннана, опубліковану колишнім помічником глави ЦРУ Ніком Шапіро.


Бреннан заявляє, що виступ Трампа був "негідним" і президент США займався "самозвеличуванням", звертаючись до співробітників відомства і стоячи на тлі Меморіальної стіни героїв ЦРУ.


Читайте також:  Глава ЦРУ зробив Трампу серйозне попередження щодо Росії


За словами екс-глави ЦРУ, Трамп повинен відчувати сором за свій виступ.


Відзначимо,  Дональд Трамп відвідав штаб-квартиру ЦРУ в Ленглі, штат Вірджинія, 21 січня, це був його перший візит після інавгурації.


Раніше Трамп неодноразово піддавав ЦРУ різкій критиці.


У той же час 21 січня Трамп висловив співробітникам ЦРУ слова похвали і захоплення і запевнив, що повністю підтримує їх роботу. Президент США також заявив, що він продовжує вести "боротьбу" із засобами масової інформації, підкресливши, що журналісти, на його думку, належать до найбільш "безчесних людських створінь на Землі".


Як повідомляв ONLINE.UA,  Трамп планує скоротити керівництво американського Центрального розвідувального управління.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?