Колишній фанат ДНР прямо в Донецьку вибачився перед Україною: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Колишній фанат ДНР прямо в Донецьку вибачився перед Україною: з'явилося відео

Колишній фанат ДНР прямо в Донецьку вибачився перед Україною: з'явилося відео
Джерело:  oleshko.net

У мережі з'явилося відео з колишнім фанатом так званої ДНР, який запевняє, що усвідомив свої помилки і просить вибачення у народу України і її президента Петра Порошенка.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на блог журналіста Мирослава Олешка.
За його словами, відео було записано в одній з "держустанов" Донецька. Лист з вибаченнями прийшов на адресу сайту "Миротворець", який збирає дані про бойовиків ДНР-ЛНР, а також про їх поплічників.
"Я раніше підтримував терористів ОРДЛО і злочинну Російську Федерацію, за що потрапив в базу "Миротворець". Але усвідомив свою помилку. Прошу вибачення у всього українського народу, президента України Петра Олексійовича Порошенка і Центру "Миротворець", - йдеться в заяві.

Читайте також: Ватажок ДНР вразив маячнею про вбивства з любов'ю
Також він закликав "всіх, хто також підтримував окупантів", взяти з нього приклад.
"Закликаю терористів Захарченка та Плотницького, а також Путіна йти геть з української землі. Слава Україні!" - йдеться в листі.


У соцмережах, між тим, радіють, що деяких в ДНР спіткало прозріння.






Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі жорстко висміяли депутата Держдуми Росії, який заявив, що найкращим президентом України міг би стати ватажок бойовиків ДНР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?