Колишній ФСБшник, який воював за Україну, дав прогноз щодо Третьої світової
Категорія
Події
Дата публікації

Колишній ФСБшник, який воював за Україну, дав прогноз щодо Третьої світової

Колишній ФСБшник, який воював за Україну, дав прогноз щодо Третьої світової
Джерело:  online.ua

Колишній співробітник Федеральної служби безпеки РФ Ілля Богданов, який воював на Донбасі за українських добровольців, вважає, що нинішня регіоналізація говорить про те, що в світі може початися Третя світова війна.
Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
На питання, чи вірить він, що люди можуть жити без війни, Богданов відповів:
"Ні, вона потрібна. Чому я говорив про Третю світову війну? Я бачу тренд зміни однополярності світу, коли є сильні гравці, яким не потрібна війна. Зараз йде регіоналізація. Знову вилізли Англія та інші гравці поменше - їх стає більше. Йде регіоналізація - це ідеальний грунт для Третьої світової", - сказав він.

Читайте також: Стало відомо, як в окупованому Донецьку чекають українську армію
На його думку, в світі буде величезна кількість конфліктів.
"У мене є відчуття, що я в ній буду брати участь. Не думаю, що це буде фронт на фронт - це будуть сотні, тисячі конфліктів на Землі. В Україні - можуть бути десятки конфліктів, в Європі, США, Росії - сотні", - зазначив Богданов.
Більше читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Моє викрадення організували люди з оточення Путіна - Ілля Богданов.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?