Колишній одесит вразив криками на підтримку путінської політики: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Колишній одесит вразив криками на підтримку путінської політики: з'явилося відео

Колишній одесит вразив криками на підтримку путінської політики: з'явилося відео

Одеський публіцист Анатолій Вассерман

, який прийняв російське громадянство, вразив агресивним і емоційним повторенням головних тез політики президента РФ Володимира Путіна про НАТО і зниклого екс-президента України Віктора Януковича.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналістки Тетяни Заровної.


"Наскільки одеський "знавець" здоровий? - Задаєшся питанням, слухаючи ревне прославляння нацизму і ядерної агресії сином єврейського народу... Завжди думала, що якщо людина не втомиться виконувати розумову роботу, це захистить від божевілля. Напружуй звивини, і не перетворишся на посміховисько на старості років - так собі сподівалася. Але "неможливе" можливо! Феномен Анатолія Вассермана заслуговує вивчення поряд з феноменом Трампа - можна, напевно, писати дисертацію, спостерігаючи за деградацією цієї особистості від передачі до передачі. Перетворення інтелектуала на шарікова. З рубрики: "Наступи в говно "(випадково нарвалася і в шоці ділюся)", - написала вона.


У своїй передачі "Новини за 10 хвилин" колишній одесит говорить про те, що НАТО загрожує територіальній цілісності Росії, а також згадав, як утікач-екс-президент України Віктор Янукович 21 лютого 2014 року підписав з "ватажками отари опозиції" угоду, а через день "бойовики опозиції" змусили його бігти.



Як відомо, у вересні 2015 року стосовно одеського публіциста СБУ порушила кримінальну справу за звинуваченням у сепаратизмі - телеведучого запідозрили в закликах до зміни кордонів України. 27 січня 2016 року президент РФ Володимир Путін дав російське громадянство Анатолію Вассерману.


Раніше

в мережі згадали старий відеоролик, на якому один з головних пропагандистів президента Росії Володимира Путіна, актор і журналіст Володимир Соловйов попереджає про введення військ Росії в Україну

.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?