Колишній продюсер Лорак пожалівся на Україну росТВ: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Колишній продюсер Лорак пожалівся на Україну росТВ: опубліковано відео

Колишній продюсер Лорак пожалівся на Україну росТВ: опубліковано відео

Колишній продюсер співачки Ані Лорак  Юрій Фалеса в интерв'ю російським журналістам пожалівся на квоти, нібито встановлені українською владою для радіомовлення.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ролік, викладений у мережі.

«Наситити україномовним продуктом 75% музики... Ви уявляєте, це 20 годин на добу повинна звучати україномовна музика», — заявив він.

За словами продюсера, «ми-то знайдемо для себе вихід», однак українським радіостанціям таке рішення загрожує зникненням.

«Є російський ринок, є казахський ринок, є європейський ринок. Ми перебудуємось, ми підемо в інтернет. Будуть інтернет-радіостанції. Але вб'ються радіостанції, розумієте в чому справа. Наші радіостанції українські, вони вб'ються, тому що їм нічого буде крутити», — додав Фалеса в коментарі пропагандистському телеканалу «Росія24».



Варто зазначити, що, попри заяви продюсера, український Мінкульт запропонував ввести квотування україномовної музики на рівні 37,5%, а не 75, про які казав Фалеса.


Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Ані Лорак виступила на святковому концерті до російського Дня захисника вітчизни 23 лютого.

Також зазначимо, що сама співачка запевняє, що не бачить конфлікту між Україною і Росією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?