Колишній силовик Путіна зробив резонансну заяву: соцмережі в захваті
Категорія
Події
Дата публікації

Колишній силовик Путіна зробив резонансну заяву: соцмережі в захваті

Колишній силовик Путіна зробив резонансну заяву: соцмережі в захваті
Джерело:  online.ua

Колишній співробітник ФСБ Росії, а нині учасник АТО і блогер Ілля Богданов, якого раніше викрали і намагалися вивезти в РФ, завив про свій намір працювати в прес-центрі Служби безпеки України.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Богданова.


"Я дуже втомився і відходжу від спецоперації. Надалі мені випала можливість попрацювати на безпеку України в прес-центрі СБУ. Я погодився і подаю документи", - написав він.


"Моя книга про мою історії і реальності ФСБ обов'язково вийде в світ. Завтра відповім усім, зараз я просто падаю спати", - додав блогер.



Відзначимо, що за десять годин публікації запис зібрав більше двох тисяч "лайків", майже 80 "репостів" та 210 коментарів. При цьому, в більшості своїй користувачі соцмереж підтримали рішення Богданова щодо роботи в українських спецслужбах.


Віктор Драгуцан: "Тримайся, Військовий! Україна Своїх не кидає".


Тетяна Телевізори: "І я давно кажу - йди працюй до профі, там і безпечніше буде"


Сергій Василега: "Правильне рішення".


Sergey Vodich: "Подивіться на кількість лайків та коментарів у Іллі під останніми після звільнення постами, народ реально переживав за Іллю. Тепер порівняйте реакцію росіян на полон ГРУшників на Донбасі, навіть їхні родичі відморожуватися від них. Ми з такими чуйними українцями обов'язково переможемо Рашу, перемога буде за нами".


Однак деякі з користувачів засумнівалися, що колишній працівник спецслужб Росії зможе працювати в СБУ. Віталій Демидов: "Вибач Ілля, але особисто я тобі не вірю! Вважаю твоє викрадення ще одним щаблем операції прикриття і впровадження".


Український журналіст Антон Комаров додав: "Співробітник ФСБ працювати в СБУ? Навряд чи".


Нагадаємо, раніше  знайомі Іллі Богданова заявили, що той не виходив на зв'язок з 12 листопада.


Як повідомляв ONLINE.UA,  учасник АТО Ілля Богданов був викрадений двома українцями на замовлення ФСБ Росії, але був звільнений СБУ при спробі перетину кордону викрадачами в Харківській області.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?