Колишній топ-менеджер Курченка може обійняти важливу посаду в Україні
Категорія
Культура
Дата публікації

Колишній топ-менеджер Курченка може обійняти важливу посаду в Україні

Колишній топ-менеджер Курченка може обійняти важливу посаду в Україні
Джерело:  ru.telekritika.ua

Новим генеральним директором Національної телекомпанії України замість  Зураба Аласанії, який пішов у відставку, може стати колишній топ-менеджер великого бізнесмена Сергія Курченко Олександр Харебін.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  "Телекритику", яка цитує свої джерела.

Інформацію про можливу заміну Аласанії на його першого заступника Харебіна частково підтвердив народний депутат Григорій Шверк (фракція "Блок Петра Порошенка"). За його словами, Олександр Харебін дійсно прагне зайняти крісло гендиректора, і його кандидатура - одна з найбільш вірогідних.

Пост першого заступника гендиректора НТКУ Харебін зайняв в лютому 2015 року. До цього, згідно з опублікованою на сайті телеканалу "UA: Перший" біографією, він "брав активну участь в суспільно-політичних процесах держави як політичний консультант і експерт".

Примітно, що в листопаді 2013 роки після купівлі Сергієм Курченком "Українського медіа холдингу" Харебін став членом наглядової ради і операційним директором компанії. Коли саме він покинув цей пост, невідомо.

До приходу в "Український медіа холдинг" Олександр Харебін близько шести років пропрацював у медіахолдингу Сергія Тарути "Медіа Інвест Груп", очолюючи спочатку журнал "Експерт Україна", а потім і все видавництво.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Аласанія пояснив причини свого відходу з поста гендиректора Нацтелерадіокомпанією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?