Колишній ватажок ДНР жорстко пройшовся по Захарченку, котрий "бере Київ"
Категорія
Події
Дата публікації

Колишній ватажок ДНР жорстко пройшовся по Захарченку, котрий "бере Київ"

Колишній ватажок ДНР жорстко пройшовся по Захарченку, котрий "бере Київ"
Джерело:  online.ua

Один з колишніх ватажків бойовиків Ігор Безлер, відомий на прізвисько "Бєс", різко розкритикував  ватажка так званої ДНР Олександра Захарченка, котрий після гучних заяв про "взяття Києва"  раптом замовчав.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку екс-ватажка "ВКонтакте".
"Велика купа курячого посліду, яку два роки рядили в генеральські мундири, купа посліду, обвішана медалями і геройською зіркою, "великий керманич" раптом вирішив Київ не брати, і не просто не брати, а заткнувся і не відсвічує", — написав Безлер, натякаючи на те, що в минулому Захарченко займався торгівлею курятиною.


Читайте також: Спалюють: бойовик Стрєлков зробив гучне зізнання про військових Путіна

Крім того, "Біс" розповів про своє ставлення до прислів'я "коней на переправі не міняють" і одному з її варіантів: "Коней на переправі не міняють, а віслюків можна і потрібно міняти".



При тому у соцмережах пригадали, що самого Безлера, котрий керував бойовиками у Горлівці, змістили ще в 2014-му році.



Нагадаємо, раніше  в інтерв'ю ONLINE.UA відомий російський блогер визнав, що Кремлю не вдалося зробити з Захарченка людину і так званій ДНР загрожує зникнення вже найближчим часом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?