Колишнього директора Одеського НПЗ оголошено в розшук
Категорія
Політика
Дата публікації

Колишнього директора Одеського НПЗ оголошено в розшук

Колишнього директора Одеського НПЗ оголошено в розшук
Джерело:  ГПУ

Колишнього генерального директора та виконавчого директора Одеського НПЗ, причетних до махінацій з нафтопродуктами у «злочинній схемі Курченка», оголошено в розшук.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Генеральної прокуратури України.

"Прокуратура Одеської області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом створення злочинної організації та ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах. Так, слідчим суддею Приморського районного суду м. Одеси за результатами розгляду клопотань обласної прокуратури про арешт колишніх генерального директора та виконавчого директора ПАТ «Одеський НПЗ», надано дозвіл на їх затримання, доставку до суду для обрання запобіжного заходу", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: У Борисполі затримали росіянина, якого розшукував Інтерпол

Зазначені топ-менеджери підозрюються в ухиленні від сплати податків у складі злочинної організації з використанням можливостей Одеського нафтопереробного заводу, унаслідок чого до державного бюджету не надійшло понад 2 млрд грн податків та зборів (ч. 1 ст. 255, ч. 4 ст. 28 – ч. 3 ст. 212, 366 КК України).

Зазначається, що наразі двох колишніх посадовців заводу оголошено у розшук. За наявною інформацією вони переховуються на території Російської Федерації.

Як повідомляв ONLINE.UA, 21 квітня в Борисполі правоохоронці затримали заступника директора ПАТ "Одеський нафтопереробний завод" за підозрою в організації фіктивного вивезення 700 тисяч тонн нафтопродуктів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?