Колишнього кандидата в президенти України облили нечистотами (відео)
Категорія
Події
Дата публікації

Колишнього кандидата в президенти України облили нечистотами (відео)

Колишнього кандидата в президенти України облили нечистотами (відео)
Джерело:  24 канал

Екс-кандидата в президенти України на виборах 2019 року, народного депутата Олександра Шевченка облили нечистотами в центрі Івано-Франківська. Як стверджує постраждалий, причиною цього інциденту пов’язана з майбутніми виборами. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « 24 канал ».

За попередніми даними, власника гірськолижного курорту «Буковель» Олександра Шевченка невідомий облив нечистотами в місцевому Парку воїнів-інтернаціоналістів. Інцидент трапився під час зустрічі з керівником івано-франківської будівельної компанії M Group Developmen Іваном Мельником і його діловим партнером Мирославом Кальяном.

Як стверджує Шевченко, до нього підійшов невідомий чоловік в уніформі працівника комунальних служб, облив з відра нечистотами та втік. За фактом хуліганства поліція проводить необхідні слідчі дії, опитує свідків і встановлює причетних до злочину осіб.

За словами Шевченка, його облили нечистотами під час зустрічі з Іваном Мельником «і цим його партнером-бандитом». Більш детальну інформацію про напад депутат розповів у своєму Facebook.

«Вони одразу ж почали погрожувати мені. Вимагати, щоб я не висувався до Верховної Ради України від міста Івано-Франківська, бо в окрузі, як вони казали, повинен перемогти юрист пана Мельника – Олександр Богачов, якого вони намагаються висунути від партії «Слуга народу», – заявив Шевченко.

Що цікаво, колишній кандидат в президенти довгий час був пов’язаний з оточенням одіозного олігарха Ігоря Коломойського та входив в керівництво партії «Укроп». У 2015 році, на фоні конфлікту між Коломойським та Порошенком, депутат Олександр Шевченко оголосив про свій вихід з фракції БПП.

У 2019 році, перед другим туром виборів, він оголосив про підтримку кандидата Володимира Зеленського.

Раніше Олександр Шевченко вже перебував в епіцентрі подібного скандалу. У 2014 році після запеклої дискусії в кулуарах Верховної Ради з Олегом Ляшком він вдарив лідера «Радикальної партії» в обличчя. Відео цього інциденту набуло значного розголосу в ЗМІ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?