Колишнього міністра Абромавічуса спіймали на відпочинку в Африці: з'явилося фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Колишнього міністра Абромавічуса спіймали на відпочинку в Африці: з'явилося фото

Колишнього міністра Абромавічуса спіймали на відпочинку в Африці: з'явилося фото

Колишнього міністра економічного розвитку і торгівлі України  Айвараса Абромавичуса  помітили з сім'єю в аеропорту Порт-Луї в Маврикії, Східній Африці.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Українські Новини.


В аеропорту помітили табличку з написом "Сім'я Абромавічус і Рибаченко", судячи з якої, Абромавічус прибув з дружиною Катериною Рибаченко і дітьми.


Маврикій є популярним курортом і однією з найбільших економічних зон з офшорним оподаткуванням.


При цьому, згідно з даними джерел "Українських Новин", екс-міністр економіки разом з родиною зупинився в п'ятизірковому готелі One & Only Le Saint Geran в містечку Пост-де-Флак на західному узбережжі острова, тиждень проживання в якому разом з двома прийомами їжі для чотирьох осіб коштує 4500 євро.


Олег Шиманський, який під час, коли Айварас Абромавічус був міністром економіки, працював прес-секретарем Міністерства економіки, не зміг уточнити, чи дійсно екс-міністр покинув Україну і відправився на Маврикій.


"Не знаю, чесно кажучи. Навіть якщо поїхав, він зараз приватна особа. Ми з ним бачилися вчора. Давали інтерв'ю. Може у відпустку поїхав. Він в інтерв'ю говорив, що йому цікаво промотувати те, чим він займався на посаді міністра, тільки в більш приватній формі. так як Україна недооцінена як зовні, так і всередині", - розповів Олег Шиманський


Також, в Міністерстві економічного розвитку України не знають, чи має Абромавічус будь-які фінансові активи в офшорних зонах.


"В особовій справі Айвараса Абромавичуса інформація про зареєстровані на його ім'я компанії, майно на території країн з офшорним режимом оподаткування не міститься", - йдеться в повідомленні міністерства.


У 2014 році в Декларації про доходи Міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавічус отримав в Україні 15,6 млн грн доходу. Він має у власності квартиру в Вільнюсі та нерухомість в Києві. На депозиті у екс-міністра лежать 2,73 млн гривень.


Декларацію про доходи за 2015 рік відправлений у відставку Міністр економіки не оприлюднив.






Як повідомляв ONLINE.UA,  оприлюднили дані про заробітну плату Айвараса Абромавичуса за лютий 2016 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?