Колишня коханка Джонні Деппа та Ілона Маска знайшла нового бойфренда - фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Колишня коханка Джонні Деппа та Ілона Маска знайшла нового бойфренда - фото

Колишня коханка Джонні Деппа та Ілона Маска знайшла нового бойфренда - фото
Джерело:  online.ua

Відома голлівудська акторка Ембер Герд закрутила роман з 25-річним манекенником Мілошем Драго. Відомо, що 33-річна зірка познайомилась із бойфрендом завдяки спільним друзям. Сталось це у квітні 2019 року в одному з ресторанів Нью-Йорка, передає ONLINE.UA з посиланням на The Daily Mail.

Варто зазначити, що хлопець уже встиг познайомитися із родичами Ембер. Папараці вдалось сфотографувати закоханих на виході з Nobu.

"Відтоді вони нерозлучні. Вони надихають один одного. Мілош зараз прилетів до Лос-Анджелеса, щоб познайомитися з сім'єю і друзями Ембер",– розповів інсайдер.


Мілош Драго 

Що цікаво, найближчим часом Ембер розпочне зйомки у новому фільмі, де акторка зіграє роль жінки, що закохується у чоловіка-модель. Здається, красуні буде легко вжитися в роль.

"Мілош – модель, але він з міцної родини та у нього відмінне почуття гумору. Їй весело з ним, і це добре для Ембер після всього, через що вона пройшла... Це зовсім інші стосунки для неї. Джонні був набагато старший, і їхній шлюб був щонайменше непостійним. А Мілош милий і люблячий. Вони неймовірно щасливі разом", – додав інсайдер.

Як повідомляв ONLINE.UA, Герд, яка стала впізнаваною після гучного розлучення з Джонні Деппом та невдалих стосунків з Ілоном Маском, все частіше з’являється на прогулянках з новими чоловіками. Лише нещодавно її запримітили з арт-дилером Віто Шнабелем, як вже днями її можна було побачити за поцілунками з аргентинським режисером Андресом Мускетті.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?