Колишня учасниця "Віагри" захопилася новим кліпом екс-колеги: з'явилося відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Колишня учасниця "Віагри" захопилася новим кліпом екс-колеги: з'явилося відео

Колишня учасниця "Віагри" захопилася новим кліпом екс-колеги: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Екс-учасниця гурту "ВІАГра"співачка Альбіна Джанабаєва випустила новий відеокліп на пісню "На щастя", в якому з'явилася в несподіваному для себе образі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram Віри Брежнєвої.
Колега по групі і дружина продюсера Костянтина Меладзе в захваті від нової роботи Джанабаєвої. Про це Брежнєва розповіла в своєму мікроблозі, опублікувавши фрагмент кліпу.
"Несподівано і яскраво. Нове відео від @albinadzhanabaeva. Ви молодці", - підписала ролик Віра.
Альбіна постала в кліпі в новому амплуа. Для ролика співачка розпрощалася з довгим волоссям і перефарбувалася в блондинку, а до того ж приміряла рокерський стиль, надівши шкіряну куртку з шипами і масивні сережки-кільця.
Танцювальний трек прикрашає спеціально створена для кліпу хореографія і яскрава анімація.
"У цьому відео я хотіла показати, що щастя буває не тільки тихим і прозорим. Воно буває яскравим, трохи безрозсудним, наповненим життєвою енергією і різними кольорами. Це те щастя, про яке хочеться кричати і ділитися ним зі світом. Про це кліп і наш запальний танець. Мені було цікаво втілити в життя кілька дуже яскравих образів, кожен з яких розкриває мене сьогоднішню. Цією роботою я хочу всім і кожному побажати щастя, подарувати душевне тепло і внести в наші будні нові фарби. Сподіваюся, що у нас це вийшло. Нехай цей кліп буде всім на щастя", - розповіла Джанабаєва.


До слова, нове відео артистці зняв український кліпмейкер Сергій Ткаченко.
Нагадаємо, Альбіна пробула в "Віагрі" 8 років і 3 місяці. Навесні 2013 року вона презентувала свою першу сольну пісню "Краплі".
Альбіна Джанабаєва разом з Валерієм Меладзе виховують двох синів - 11-річного Костю і 2-річного Луку.
Як повідомляв ONLINE.UA, в серпні цього року Альбіна Джанабаєва представила чуттєвий кліп на пісню "Новая земля".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?