Колишню наречену Володимира Кличка побив бойфренд
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Колишню наречену Володимира Кличка побив бойфренд

Колишню наречену Володимира Кличка побив бойфренд
Джерело:  Daily Mail

Актор Брайан Хікерсон, бойфренд колишньої нареченої Володимира Кличка Гейден Панеттьєр, був заарештований поліцією Лос-Анджелеса за нанесення їй тілесних ушкоджень. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail.

Як стало відомо, Хікерсон та Панеттьєр у середу, 2 травня, перебували в одному з барів Голівуду, після чого пізно ввечері повернулися до себе додому в стані алкогольного сп’яніння. Через деякий час між ними виникла суперечка, в ході якої Хікерсон кілька разів вдарив акторку. Поліція прибула за викликом близько двох годин ночі 3 травня.

Помітив на тілі Гейден Панеттьєр ознаки фізичного насильства, поліцейські затримали Хікерсона. Наступного дня він вийшов з поліцейського відділку під заставу у 50 тисяч доларів.

Раніше акторка Гейден Панеттьєр мала тривалі стосунки з українським боксером Володимиром Кличком. У 2014 році у пари народилася донька Кайя. Після розриву стосунків з Панеттьєр Кличко у 2018 році повернувся до Києва разом з донькою. Гейден погодилася на переїзд Кайї до України, оскільки вважає що разом з батьком їй буде краще. За інформацією американських ЗМІ акторка має проблеми з алкоголем.

Нагадаємо, що актор «Зоряних війн» Пітер Мейх’ю на днях помер у віці 74 році у своєму будинку в Техасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?