Коломойський і Саакашвілі обмінялися уколами через форуми «Руху за очищення»
Категорія
Україна
Дата публікації

Коломойський і Саакашвілі обмінялися уколами через форуми «Руху за очищення»

Коломойський і Саакашвілі обмінялися уколами через форуми «Руху за очищення»

Олігарх Ігор Коломойський прокоментував заяву голови Одеської ОДА  Міхеїла Саакашвілі  про те, що він "втручається" в проведення форумів "Руху за очищення", запланованих в Дніпропетровську і Запоріжжі на найближчі дні.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Українську правду.


Коломойський заявив, що не має до цього ніякого відношення.


"Якщо це "рух за очищення", то чиститься треба в лазні, а не в синагозі", - додав Коломойський.


Раніше Саакашвілі заявив, що Коломойський втручається в проведення форумів, запланованих в Дніпропетровську і Запоріжжі на 15 і 16 березня, в зв'язку з чим заходи будуть перенесені на 20 і 21 березня.


Зокрема, за словами Саакашвілі, в Дніпропетровську організаторам форуму "раптово відмовили в оренді завчасно замовленого залу "Менора", а інші приміщення під тиском олігарха нібито "просто відмовляються співпрацювати".


Культурно-діловий центр "Менора" - найбільший в світі єврейський комплекс, побудований за фінансової участі Ігоря Коломойського, включає синагогу, музей Голокосту, банкетний зал на 2 тис осіб, фешенебельний готель, кошерні ресторани, бібліотеку та приміщення для конференцій і семінарів.


Нагадаємо, Саакашвілі опублікував новий сюжет 1+1 з критикою на свою адресу і на цій підставі  різко висловився на адресу власника телеканалу, бізнесмена Ігоря Коломойського.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?