Коломойський накинувся з гучними звинуваченнями на кума Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Коломойський накинувся з гучними звинуваченнями на кума Путіна

Коломойський накинувся з гучними звинуваченнями на кума Путіна
Джерело:  online.ua

Скандальний олігарх та український бізнесмен Ігор Коломойський назвав колаборантами і зрадниками кума Путіна Віктора Медведчука і його колегу по партії "Опозиційна платформа - За життя" Юрія Бойка, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "РБК".

Журналіст поцікавився в олігарха, що він думає про нещодавню поїздку Бойка і Медведчука до Москви, де вони, серед іншого, обговорювали можливу покупку у Росії "дешевого" газу.

"Мене взагалі не цікавить, що говорять Бойко і Медведчук. Я вважаю, що вони колаборанти і зрадники. Ще просто їх зрада не вималювалася у статтю кримінального кодексу. Що стосується російського газу - нам до дупи ваш газ. Це моя особиста думка. Ви завдали нам вже стільки шкоди і збитків, що ще на 3 млрд шкоди - треба стиснути зуби і пережити", - заявив бізнесмен.

За словами Коломойського, трубу взагалі можна було б закрити і забути.

"Ви позбавили нас половини ВВП військовими діями, ви закрили для нас інвестиції від цивілізованих країн, тому що інвестори не хочуть вкладати туди, де може бути війна", - поскаржився олігарх.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Ігор Коломойський дав розлоге інтерв’ю російському виданню. У ньому він заявив, що війну на Донбасі можна завершити за тиждень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?