Коломойський намагався переманити пропагандиста Соловйова на бік України - ЗМІ
Категорія
Україна
Дата публікації

Коломойський намагався переманити пропагандиста Соловйова на бік України - ЗМІ

Коломойський намагався переманити пропагандиста Соловйова на бік України - ЗМІ
Джерело:  online.ua

Український олігарх та мадіамагнат Ігор Коломойський намагався домовитися з одіозним телеведучим Володимиром Соловйовим щодо його роботи на телеканалі "1+1". Про це повідомило ONLINE.UA з посиланням на "РБК".

За словами бізнесмена, пропагандист мав би отримати авторську телепередачу.

"Він у свій час переїхав до Ізраїлю, в 2011 або 2012 році, коли у нього були якісь неприємності в Росії. І він досить серйозно про це думав. У нас з ним готувалося навіть підписання контракту і вже навіть обговорювали фінансові питання", - подкреслив Коломойський.

Він пояснив, що не зустрічався особисто з Соловйовим. Усі контакти відбувалися в Ізраїлі завдяки двоюрідному брату журналіста Олександру Шапіро. Олігарх назвав останнього своїм товарищем, з яким він разом навчався.

Слід зазначити, що сам Соловйов у коментарі заявив про відсутність зв'язків із Шапіро та заперечує будь-які особисті проблеми в Росії в зазначений період.

Зараз російський телеведучий виступає фронтменом програм "Вечір з Володимиром Соловйовим" та "Хто проти?" на каналі "Росія 1". Найпопулярніші теми його випусків - Україна та кремлівська пропаганда щодо агресії на Донбасі та в Криму.

Як повідомляло ONLINE.UA, Коломойський раніше виступив зі звинуваченнями на адресу колишнього президента Петра Порошенка. Він вважає, що екс-голова держави намагався отримати контроль над усіма телеканалами в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?