Коломойський підколов Саакашвілі щодо його відставки
Категорія
Політика
Дата публікації

Коломойський підколов Саакашвілі щодо його відставки

Коломойський підколов Саакашвілі щодо його відставки
Джерело:  Країна.ua

Відомий український бізнесмен Ігор Коломойський покепкував над головою Одеської обласної державної адміністрації Михеїлом Саакашвілі за його заяву щодо зв'язку олігарха зі звільненим одеським прокурором Миколою Стояновим.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання «Страна».

Нагадаємо, Саакашвілі заявив, що «корупціонер Стоянов» був «ставлеником Коломойського» на чолі прокуратури Одеської області.

«По Стоянову нічого сказати не можу. Ані з ним, ані з результатами його діяльності не знайомий. Наскільки я чув, сьогодні його звільнили з посади. Виходить, мене "кинули" наступного дня після домовленостей", — іронічно зазначив бізнесмен.

Крім того, він не обійшов і слова Саакашвілі щодо спроби Стоянова взяти під контроль «потоки на митниці» на користь Коломойського.

"З усіх митників по імені я знаю лиш одну Юлію Марушевську (голова Одеської митниці – Ред). Причому особисто з нею не знайомий, але враження вона залишає дуже приємне. Ззовні", — заявив олігарх.

І, зрештою, він висловив думку щодо звільнення самого губернатора.

"Я вважаю, що в жодному разі не можна звільняти Саакашвілі, тому що він є унікальним живим прикладом губернатора, яким бути не потрібно", — резюмував Коломойський.

Як повідомляв ОNLINE.UA, раніше  Саакашвілі пропонував посадити Коломойського, так само як і голову МВС Арсена Авакова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?