Коломойський пояснив, чому ні в кого немає компромату на Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

Коломойський пояснив, чому ні в кого немає компромату на Зеленського

Коломойський пояснив, чому ні в кого немає компромату на Зеленського
Джерело:  YouTube

Український олігарх Ігор Коломойський запевняє, що на новообраного президента Володимира Зеленського не може бути компромату. Про це він сказав в інтерв'ю "Bihus.info", передає ONLINE.UA.

За словами самого бізнесмена, у нього немає компрометуючих записів із Зеленським.

"У нього (Зеленського – ред.) немає компромату ніякого. Він з іншої опери. На нього не може бути компромату. Я впевнений, що ні в кого немає на нього компромату", - сказав він.

 Окрім того, олігарх відповів на запитання, чи є якісь цікаві записи із Зеленським.

"Можуть бути, треба у Льовочкіна запитати", - сказав Коломойський.

Нагадаємо, нещодавно олігарх вкотре наголосив, що Зеленський не є його маріонеткою, назвавши ці звинувачення лише частиною передвиборчої кампанії.

Варто зазначити, що раніше український олігарх жорстко розкритикував ідею Зеленського щодо проведення зустрічі з представниками великого, середнього і малого бізнесу.

Як повідомляв ONLINE.UA, 18 квітня окружний адміністративний  суд Києва задовольнив позов Ігоря Коломойського до Національного банку  і Кабінету Міністрів щодо націоналізації Приватбанку. Суд визнав протиправним і скасував рішення про виведення неплатоспроможного "Приватбанку" з ринку за участю держави.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?