Коломойський пояснив, як збирається відповісти на звинувачення Гонтаревої
Категорія
Україна
Дата публікації

Коломойський пояснив, як збирається відповісти на звинувачення Гонтаревої

Коломойський пояснив, як збирається відповісти на звинувачення Гонтаревої
Джерело:  LB.ua

Український бізнесмен Ігор Коломойський збирається подати до суду на ексглаву Національного банку України Валерію Гонтареву. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на LB.ua.

Коментуючи сьогоднішнє інтерв’ю Гонтаревої, в якому вона відкрито називає Коломойського головним підозрюваним у замовленні підпалу свого будинку, олігарх заявив, що буде відстоювати честь та гідність в суді.

«Я зараз консультуюся з юристами, ми на стадії передсудової підготовки», – сказав Коломойський.

При цьому колишній співвласник Приватбанку уточнив, що позов проти Гонтаревої він збирається подавати в українському суді.

«Звичайно, вона ж громадянка України, чого я за нею в інших судах бігати буду», – додав бізнесмен.

Нагадаємо, в ніч на 17 вересня під Києвом був підпалений будинок Гонтаревої. Тижнем раніше її невістці (з якою у неї збігаються ім’я та прізвище) спалили автомобіль. А наприкінці серпня саму Гонтареву збила машина на одній з вулиць Лондона.

Судовий позов проти Гонтаревої, у випадку його задоволення, може призвести до арешту її власності в Україні. Водночас, юрисдикція українського суду не розповсюджується на Велику Британію. Тому виконання позовних вимог буде мати, скоріше за все, частковий характер.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?