Коломойський розповів, чому Аваков повинен залишитися на чолі МВС
Категорія
Україна
Дата публікації

Коломойський розповів, чому Аваков повинен залишитися на чолі МВС

Коломойський розповів, чому Аваков повинен залишитися на чолі МВС
Джерело:  censor.net.ua

Відомий український бізнесмен Ігор Коломойський впевнений, що чинний глава Міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков залишиться на своїй посаді. Про це він заявив в інтерв’ю « Цензор.Нет », повідомляє ONLINE.UA.

За словами Коломойського, Аваков є фактором стабільності в країні.

«У мене навіть немає сумнівів, що Аваков буде міністром. По-перше, немає іншої кандидатури на цей пост, а друге – в країні повинні бути якісь стабільні речі. Я думаю, збережеться і міністр фінансів Маркарова», – заявив олігарх.

Що ж до посади голови уряду, то тут Коломойський прогнозує, що Кабмін очолить або Олексій Гончарук, або Юрій Вітренко.

«Рашкован взагалі мінус, виключено. Коболєв не готовий сам, по-моєму, не хоче на даному етапі, хоча дуже гідний кандидат. Але просто це громадська думка – в злиденній країні великий розмір премії це компромат. Хоча ця премія взагалі нічого – 0, в порівнянні з тією величезною роботою, яку він зробив для країни.

Абромавічус – нуль шансів. Данилюк – нуль шансів. Олексій Гончарук в шорт-листі, причому, на мій погляд, це один з фаворитів. Я схиляюся до кандидатури Вітренка, тому що з ним знайомий. Але кажуть, що і Гончарук теж в порядку, дуже розумний», – розповів Ігор Коломойський.

Нагадаємо, що вчора, за даними анонімних джерел «Української правди», з’явилась інформація про те, що Олексій Гончарук не тільки остаточно узгоджений на посаду голови уряду, але й підбирає міністрів для нового Кабміну. За попередньою інформацію, склад майбутнього уряду буде затверджено сьогодні після співбесіди з кожним потенційним міністром в Офісі президента.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?