Коломойський вимагає повернути йому акції Приватбанку
Категорія
Україна
Дата публікації

Коломойський вимагає повернути йому акції Приватбанку

Коломойський вимагає повернути йому акції Приватбанку

Господарський суд Києва розглядає позов олігарха Ігоря Коломойського про визнання недійсним договору купівлі-продажу державою акцій Приватбанку, передає ONLINE.UA з посиланням на "Економічну правду".

9 квітня суд прийняв до розгляду заяву про зміну предмета позову.

Зазначається, що Коломойський і кіпрська компанія Triantal Investments Ltd. доповнили свій позов новими вимогами до України про повернення кожному з них відповідного пакету акцій Приватбанку.

Як відомо, до націоналізації Коломойському належали 41,6572% акцій Приватбанку, Triantal Investments Ltd - 16,5748% акцій.Суд також відмовив міністерству фінансів у задоволенні клопотань про залишення позовної заяви без розгляду.

Мінфін ставив під сумнів процесуальне право- і дієздатність кіпрської компанії, а також вказував на відсутність у позовній заяві будь-яких доказів наявності права власності Коломойського на прості іменні акції Приватбанку.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що Федеральне бюро розслідувань США веде розслідування проти українського олігарха Ігоря Коломойського стосовно можливих фінансових злочинів, включно з відмиванням коштів.

Як повідомляв ONLINE.UА, раніше український олігарх  Ігор Коломойський заявив про бажання президента України Петра Порошенка взяти під контроль всі телеканали в країні, включаючи "1+1".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?