Коломойський зізнався, що буде робити, якщо Зеленський стане президентом
Категорія
Політика
Дата публікації

Коломойський зізнався, що буде робити, якщо Зеленський стане президентом

Коломойський зізнався, що буде робити, якщо Зеленський стане президентом

Олігарх Ігор Коломойський заявив, що планує повернутись в Україну, якщо наступним президентом стане шоумен Володимир Зеленський, передає ONLINE.UA з посиланням на "Схеми".

На запитання, чи повернеться він, якщо шоумен буде обраний президентом, Коломойський відповів:

"Ну звичайно. Я так збирався і раніше повернутися, але зараз там усілякі випадки... Щоб не було передвиборчих якихось... У мене були плани повернутися в Україну між першим і другим туром, ще до першого туру. Але у зв'язку з тим, що така гостра політична боротьба, і щоб не вносити сум'яття, переполох, тому я вирішив тут спокійно відсидітися і не нервувати нікого в Україні", – розповів олігарх.

Зазначається, що з вересня 2018 року Коломойський живе в Ізраїлі. За його словами, він переїхав зі Швейцарії в іншу країну "за сімейними обставинами".

"Перебуваю зараз тут в очікуванні того, що мені скажуть мої адвокати у зв'язку з останніми даними, які з'явилися в пресі", - додав він, маючи на увазі ймовірне розслідування ФБР, про яке раніше повідомили ЗМІ, а у самому Федеральному Бюро "не підтвердили і не заперечили" його.

Як повідомляв ONLINE.UA,  президент Петро Порошенко прокоментував імовірне повернення націоналізованого Приватбанку колишньому власнику Ігорю Коломойському.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?