Колони військових РФ рухаються територією Сумської області
Категорія
Україна
Дата публікації

Колони військових РФ рухаються територією Сумської області

Колони військових РФ рухаються територією Сумської області
Джерело:  online.ua

Танкові колони військових РФ рухаються територією Сумської області у напрямку Сум та Конотопу.

Джерело: "Суспільне"

Військові РФ намагаються захопити Сумську область

За словами очевидців, військові РФ розбомбили військову частину в Охтирці та зайняли центральну площу міста. Однак житловий сектор не постраждав.

Бій між українськими військовими та російськими окупантами в Охтирці триває.

На сторінці у Facebook мер Тростянця Юрій Бова повідомив, що до міста наближається колона військової техніки РФ.

Також за інформацією Юрія Бови, російські війська, більше сотні одиниць воєнної техніки, пройшли через Велику Писарівку, Славгород та інші населенні пункті Великописарівської та Краснопільської територіальних громад.

Радниця голови Сумської ОДА Альона Бояринова повідомила, що в Сумах зі сторони Білопільського шляху йде бій. Мешканці Сум повідомляють про численні вибухи.

Представники прикордонної служби повідомили про бій з російськими окупантами на підступах до Сум.

За інформацією користувачів соцмереж, важка техніка агресора, у тому числі танкові колони, пересувається у різних частинах області та їде через населені пункти з прапорами РФ, а на нашивках військових – червоні зірки. Інформація надходить із сіл Хотинь, Мезенівка, селища Велика Писарівка та інших.

За інформацією прикордонників, РФ наступають на Суми зі сторони Конотопу.

Українські військові ведуть бій на напрямку Сум. Прикордонники з ЗСУ та Нацгвардією вступили в бій з російськими окупантами в околицях Сум. Українські військові утримують оборону. За наявною інформацією РФ здійснює наступ з боку Конотопа, - повідомляють у Прикордонній службі.

Прикордонники повідомляють, що російські війська здійснили вторгнення на території  Луганської, Чернігівської, Сумської, Харківської, Житомирської, Херсонської, Одеської областей.

В Луганській області військові РФ намагаються захопити Старобільск, однак зустрічають потужний опір українських військових.

Російські танки, БМП та піхота атакують позиції українських військ на підступах до Старобільська. Триває бій, ситуація напружена. Окупанти намагаються взяти під контроль місто, але українські воїни дають гідну відсіч загарбникам. По ворогу працюють українські протитанкові підрозділи. В ході боїв уже знищено два російські танки та 1 БТР, - повідомляють у штабі ООС.

Тривають важкі бої за населені пункти Щастя та Станиця Луганська. Російські військові неодноразово намагались форсувати річку та зламати лінію оборони ЗСУ.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?