Команда департаменту держзакупівель МЕРТ продовжує роботу
Категорія
Економіка
Дата публікації

Команда департаменту держзакупівель МЕРТ продовжує роботу

Команда департаменту держзакупівель МЕРТ продовжує роботу

Команда реформи публічних закупівель в Україні (Департамент МЕРТ, ДП "Зовнішторгвидав" і офіси Prozorro) не йтиме у відставку, повідомляє керівник департаменту держзакупівель у Мінекономіки Олександр Стародубцев на своїй сторінці в Facebook, передає ONLINE.UA.
"Команда реформи публічних закупівель в Україні абсолютно підтримує, хворіє і переживає за міністра економіки України Айвараса Абромавічуса, його заступників і в першу чергу - нашого керівника Максима Нефедова", - написав він.
Стародубцев зазначив, що його команда також дуже сильно засмучена процесами, які відбуваються в країні, пов'язаними з саботажем багатьох реформ і корупцією.
"Але ми продовжуємо працювати на своїх місцях і штовхати одну з небагатьох реформ в Україні, яка успішно розвивається. Ми щиро вважаємо, що без команди міністра і Макса хід нашої реформи може серйозно загальмувати. Це не викликає у нас радості, але ми готові йти до кінця", - написав він.
Нагадаємо, раніше глава Мінекономіки заявив про відхід у відставку, слідом за ним про відхід заявили заступники Юлія Клименко і Максим Нефедов.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?