Команда Євробачення-2017 зробила несподівану заяву
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Команда Євробачення-2017 зробила несподівану заяву

Команда Євробачення-2017 зробила несподівану заяву
Джерело:  Країна.ua

Команда, яка працювала над проведенням міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2017 в Україні, припинила роботу над проектом.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Страна.ua.
"Ми, команда Євробачення, для яких цей конкурс став не тільки частиною нашої роботи, але і частиною життя, офіційно повідомляємо, що ми залишаємо цей проект і припиняємо роботу над підготовкою до проведення конкурсу", - сказано в їх офіційній заяві.
Причиною відходу стало те, що їх позбавили всіх повноважень після того, як в грудні Європейський мовний союз підтвердив, що конкурс пройде в Києві.

Читайте також: Названа нова вартість квитків на Євробачення-2017
"У нас забрали наші повноваження, призначивши нового фактичного керівника конкурсу в Україні, якого наділили повним контролем всіх аспектів Євробачення в Україні", - йдеться в заяві.
Під заявою поставили підписи 22 співробітники команди.



Тим часом один із членів команди, яка пішла, Денис Блощинській, підтвердив, що лист підписали він, виконавчі продюсери і представники дев'яти департаментів.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше автори логотипу Євробачення-2017 - компанії Banda і Republique представили відеоролик, в якому показана детальна демонстрація символу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?