Команда Лукашенка знайшла новий спосіб боротьби із санкціями
Категорія
Політика
Дата публікації

Команда Лукашенка знайшла новий спосіб боротьби із санкціями

Команда Лукашенка знайшла новий спосіб боротьби із санкціями
Джерело:  online.ua

Член команди білоруського диктатора Олександра Лукашенка та національний координатор з досягнення Цілей сталого розвитку, заступник голови Ради республіки Національних зборів Білорусі Анатолій Ісаченко неочікувано для всіх направив в Генеральну асамблею ООН заяву, у якій поскаржився на західні санкції.

Джерело:  пресслужба  Ради республіки

У Лукашенка поскаржилися в ООН на санкції

Варто звернути увагу на те, що заява направлена "за фактом економічного і політичного тиску на Білорусь". Документ закликає ООН спробувати вплинути на ініціаторів санкцій проти режиму Лукашенка.

Як стверджує Ісаченко, республіка зіткнулася "з нахабним та зухвалим викликом, кинутим суверенній, демократичній і миролюбній державі, кожному її громадянину".

"Односторонні обмежувальні заходи у вигляді недопущення вироблених в Білорусі товарів на європейський ринок, заборони західних держав на перельоти білоруських перевізників над своєю територією, ескалація міграційної кризи на білорусько-литовському кордоні в цей час набувають катастрофічні перспективи. Подібна бездумна політика щодо нашої країни серйозно зачіпає інтереси не тільки білоруських громадян. На адресу Євросоюзу спрямовані сотні звернень білоруських трудових колективів із закликом припинити неправомірний тиск. Однак численні прохання трудящих ігноруються", - сказано в заяві команди Олександра Лукашенка.

Окрім того, Анатолій Ісаченко попросив Генасамблею ООН засудити "грубе втручання у внутрішні справи Білорусі" з боку міжнародної спільноти і вжити заходів щодо недопущення використання "односторонніх примусових обмежень щодо суверенної держави".

Як уже згадувалося раніше, у річницю останніх президентських виборів в Білорусі США, Британія та Канада посилили санкції проти режиму диктатора Олександра Лукашенка.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?