Команда Трампа: стало відомо про ще один неприємний для Путіна кандидата у владу
Категорія
Світ
Дата публікації

Команда Трампа: стало відомо про ще один неприємний для Путіна кандидата у владу

Команда Трампа: стало відомо про ще один неприємний для Путіна кандидата у владу
Джерело:  Голос Америки

Один з ключових постів в адміністрації  новообраного президента США Дональда Трампа  — посаду міністра юстиції США, може зайняти сенатор-республіканець Джеф Сешнс, який закликав об'єднатися проти Росії і підтримав озброєння України.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  «Голос Америки».

За словами Трампа, він запропонує Сешнсу, який був близьким союзником протягом всієї виборчої кампанії, зайняти пост міністра юстиції.
«Ведучий претендент на посаду міністра юстиції США сенатор-республіканець зі штату Алабама Джеф Сешнс, який відзначився жорсткими заявами щодо Росії і виступив співавтором законопроекту, який передбачає надання Україні летального озброєння», — зазначають журналісти.


Читайте також: Трамп хоче віддати важливий пост військовому, який назвав Путіна скаженим


Зокрема, сенатор, коментуючи дії президента Росії Володимира Путіна по відношенню до України, пропонував «однозначно заявити, що в разі продовження такої поведінки Росії, їй доведеться заплатити високу ціну».


Тоді ж Сешнс заявляв, що в разі провалу зусиль канцлера Німеччини Ангели Меркель досягти взаєморозуміння з Москвою "США і Європа повинні об'єднатися, щоб потужно дати відсіч зазіханням Росії".


Зазначимо, що ця кандидатура викликала критику Демократичної партії, в якій Сешнса пов'язують з упередженнями проти афроамериканців, ЛГБТ-спільноти та звинувачують в симпатіях до "Ку-клукс-клану".


Як повідомляв ONLINE.UA раніше  Дональд Трамп припустив, що держсекретарем США стане відомий супротивник Росії Мітт Ромні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?