Команда Зеленського підготувала для українців приємний сюрприз
Категорія
Технології
Дата публікації

Команда Зеленського підготувала для українців приємний сюрприз

Команда Зеленського підготувала для українців приємний сюрприз
Джерело:  online.ua

27 вересня на International IT Forum у Запоріжжі команда українського лідера Володимира Зеленськго презентує бренд цифрової держави, передає ONLINE.UA з посиланням на сайт ОПУ.

"За підтримки Офісу президента відбудеться International IT Forum у Запоріжжі. На ньому буде вперше презентовано бренд цифрової держави", - йдеться у повідомленні.

Вказано, що на форумі працюватимуть три локації:

  • Панельна дискусія.

  • Виступи власників і керівників компаній світового рівня, щодо інновацій у бізнесі, державному чи муніципальному управлінні.

  • Інтерактивна виставкова зона з експонатами розробок у сфері робототехніки, віртуальної та доповненої реальності, автоматизації, smart-технологій тощо.

У Зеленського підкреслюють,що що International IT Forum – це міжнародний захід, який цьогоріч об’єднає понад 3 тисячі компаній зі сфери інновацій та IT. Метою заходу називають "популяризацію цінності якісного життя із впровадженими інноваціями, демонстрація комфорту, зручності та доступності цифрових змін, які відбуваються у державі".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Зеленський підписав указ про нове доручення Кабінету міністрів,  яким зобов’язав уряд вжити заходів для синхронізації баз даних митниці з постами країн-сусідів вже до кінця поточного року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?