Команда Зеленського розробляє мирну угоду між Україною та РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

Команда Зеленського розробляє мирну угоду між Україною та РФ

Команда Зеленського розробляє мирну угоду між Україною та РФ
Джерело:  online.ua

Радник глави офісу президента України Михайло Подоляк звернув увагу на те, що узгодження спірних моментів на переговорах з Росією з метою підписання мирної угоди може тривати від декількох днів до півтора тижнів. Уже після цього розпочнеться підготовка можливої зустрічі Зеленського та Путіна.

Джерело:  WP Wiadomości

Україна та РФ можуть незабаром підписати мирну угоду

За словами Подоляка, офіційний Київ не просто підписує договір - команда Володимира Зеленського планує створити конкретний механізм, який зможе захистити Україну від нових вторгнень.

Поки що і російська, і українська делегації стоять на своїх позиціях. Узгодження спірних моментів може зайняти від кількох днів до півтора тижня. За цей час ми повинні наблизитися до укладання мирної угоди, - наголосив представник ОП

Він також повідомив, що підготовка до зустрічі Володимира Зеленського та Володимира Путіна розпочнеться, коли закінчиться робота над мирною угодою.

Це відбудеться найближчими тижнями. Втім, місце для нас не має значення. Це може бути будь-де, окрім Росії, - підкреслив Подоляк.

Радник Андрія Єрмака запевняє, що мирна угода враховуватиме насамперед інтереси українців, які зазнала шокуючих втрат через атаку РФ.

За словами Подоляка, Україна не збирається повертатися в минуле і говорити про "братні народи".

Мости були підірвані. Ми створимо міцний кордон і ставитимемося до Росії так холодно, як того заслуговує країна, яка вторглася в наш дім, щоб убити нас, - наголосив представник ОПУ.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?