Команди Путіна та Лукашенка уклали новий договір — до чого готуватися
Категорія
Політика
Дата публікації

Команди Путіна та Лукашенка уклали новий договір — до чого готуватися

Команди Путіна та Лукашенка уклали новий договір — до чого готуватися
Джерело:  online.ua

Команди нелегітимного президента Білорусі Олександр Лукашенко та очільника Кремля Володимира Путіна продовжують робити все можливе, аби прискорити "злиття" двох країн. Так, 18 грудня офіційно стало відомо, що Міністерство внутрішніх справ Білорусі і Федеральна служба військ національної гвардії Росії уклали угоду про співпрацю. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на документ, який першим оприлюднив Національний центр правової інформації Республіки Білорусь.

Що важливо розуміти, ця співпраця передбачає охорону громадського порядку і забезпечення громадської безпеки; охорону важливих державних об'єктів, спеціальних вантажів; боротьбу з тероризмом і екстремізмом; охорону майна фізичних і юридичних осіб; державний контроль в області обороту зброї; забезпечення безпеки об'єктів паливно-енергетичного комплексу; охорону особливо важливих і режимних об'єктів; забезпечення заходів силової підтримки з протидії злочинності; розвиток спортивних і культурних зв'язків.

Окрім того, наголошується, що:

1)Кожна сторона забезпечує конфіденційність інформації і документів, отриманих від іншої сторони, якщо вони носять закритий характер або якщо сторона, яка їх передає, вважає небажаним їх розголошення. Конфіденційність такої інформації та документів визначається стороною, яка їх передає.
2) Результати виконання запиту, отримані на підставі цієї Угоди, без згоди їх надала сторони не можуть бути використані в інших цілях, ніж ті, в яких вони запрошувалися і були надані.
3) Для передачі третій стороні відомостей, отриманих однією стороною на підставі цієї Угоди, потрібна попередня згода сторони, яка надає ці відомості.

Варто зазначити, що білоруський диктатор Олександр Лукашенко регулярно нагадує своєму народу та усім міжнародним гравцям, що не збирається припиняти боротьбу за президентське крісло. Цього разу, виступаючи перед лікарями у Могильові, нелегітимний президент почав обіцяти, що битиметься за країну "до останнього омонівця та лікаря". За словами Лукашенка, у нього, крім Білорусії, нічого немає.

Як повідомляв нещодавно ONLINE.UA, Лукашенко озвучив команді Путіна нову пропозицію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?